Vi söker en säljare till Jordi Hans Design!

Om företaget:

Vi är Jordi Hans Design, en prisbelönt designkonsult belägen i Science Park vid Jönköping University. Vi erbjuder interiör och exteriör design för företag, bland annat för flera lokala affärsverksamheter i Jönköping som restaurangen La Locandiera, JSAs studentpub på universitetet och Nilssons Glas & Aluminum ABs utställningslokal. Vi har också flera produktdesigner, som vår Mink Caravan i samarbete med Avis Car Rental på Island och den revolutionerande lastcykeldesignen SideBuddy.

Vårt team består av både svenska och internationella medarbetare som alla samarbetar i olika avdelningar, inklusive teknisk avdelning, försäljning och marknadsföring, digitala media och IT.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en praktikant till vår försäljnings- och marknadsavdelning som letar efter en möjlighet att få erfarenhet av att bygga upp kundrelationer i närområdet. Detta är en utmärkt möjlighet för någon som vill etablera sig professionellt och bygga upp sitt nätverk här i Jönköping.

Du bör vara driven, ha god kommunikationsförmåga, ta dig an nya uppgifter aktivt samt är inte rädd för nya utmaningar, framförallt de som innebär kontakt med andra människor.

Denna position kräver att du ringer eller besöker restauranger, kontor och lokala företag för att erbjuda våra inredningstjänster. Ibland kan detta innebära cold calling, förbereda marknadsundersökningar på företag och etablera möten med intresserade kunder. Ibland kommer du att kontaktas av intresserade kunder och ansvarar då för att etablera kundrelationer och ge mer information om våra tjänster.

Sammantaget är din huvudroll att ta med nya projekt till företaget. En 10% provision erbjuds på alla nya projekt. Positionen startar i augusti/september och kräver minst 5 veckor.

Kvalifikationer:

  • Kandidatexamen eller Mastersexamen i Företagsekonomi, Entreprenörskap, Marknadsföring eller motsvarande
  • Svensk eller engelsktalande. Svenska är inte nödvändigt men meriterande och extremt fördelaktigt eftersom främst lokala företag kommer kontaktas
  • Erfarenhet i försäljning är att föredra, även om rätt personlighet utan erfarenhet fortfarande kommer att övervägas

Att ansöka:

  • Skicka oss en kopia av ditt CV, personligt brev och LinkedIn-profil om du har ett.
  • E-post till: info@jordihansdesign.com
  • Telefon: +46-(0) 764-56-7014 | +46-(0) 760-87-2740

 

Boka en tid för att besöka vårt kontor på Science Park.